آ

  • آرمین، محمد مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • آقابابائی، عبدالحسین مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • آیدانی، عماد بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

ا

  • ابراهیمی، عباس استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • احتیاطی، احمد بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • احمدی اقدم، عفت تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • احمدی چناربن، حسین بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اسدالهی، الهام بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • اسکندری، محمد هادی بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • اسماعیل زاده کناری، رضا اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اشتواد، رحمت اله تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • اشراقی، الهه بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اعلمی، مهران ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • اعلمی، مهران بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • اکبریان، مینا بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • الهی، محمد بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • امینلاری، محمود بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • انصاری فر، الهام مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

ب

  • باسامی، محمدرضا کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بحرینی، معصومه کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بخش ابادی، حمید بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • بخش ابادی، حمید پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • بشیری، پرویز اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • بهرانی، ساجده نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بهمن، مهدی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • بیرقی طوسی، شهرام بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

پ

  • پاسبان، آتنا مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • پورآذرنگ، هاشم بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • پورآذرنگ، هاشم مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • پورفرزاد، امیر کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • پیغمبردوست، سیدهادی تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • پیغمبری، سید یوسف بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

ت

  • توکلی، جواد بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

ج

  • جبرائیلی، شاهرخ طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • جعفری، سید مهدی طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • جلالی، سید حسین بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

چ

  • چنار، مهدی The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]

ح

  • حاج محمدی، اعظم بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • حجت الاسلامی، محمد بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • حجت الاسلامی، محمد بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • حدادخداپرست، محمدحسین اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • حدادخداپرست، محمدحسین کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • حسین پور، سارا بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • حسینی، حامد تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • حصاری، جواد تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • حقیقت خرازی، سپیده اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • حقیقی، المیرا مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

خ

  • خجسته پور، مهدی بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • خدابخش اقدم، شهلا The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • خدابخشی، رسول ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

د

  • دارابی، حامد بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • دروگر، حسن بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • دقیقی، هدیه بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • دهقان نیا، جلال بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

ر

  • رئیسی، فاطمه بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • رضوی، سید محمد علی بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • رضوی، سید هادی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • رضوی سطوتی، هاشم بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • رفتنی امیری، زینب اثر تیمار حرارتی بر تغییرات شیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر ارقام رایج ایرانی منطقه رودبار: مطالعه‌ای بر زرد، ماری و فیشمی [دوره 9، شماره 4، 1392]

ز

  • زمردیان، علی اصغر بررسی خواص فیزیکی دانه و بستر لیموترش به عنوان تابعی از رطوبت [دوره 9، شماره 3، 1392]

ژ

  • ژرفی، ساناز بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

س

  • سرابی جماب، محبوبه مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • سعیدی راد، محمدحسین بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • سلمان پور، آرزو بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

ش

  • شاکری، منیرالسادات بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • شریعتی، محمد علی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی نوشیدنی انگور قرمز غنی سازی شده با عصاره‌ی سبوس برنج [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • شریف، علی بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • شعبان پور، بهاره بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • شکرچی زاده، هاجر بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • شکرفروش، شهرام بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • شهیدی، فخری مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • شهیدی، فخری بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • صانعی شریعت پناهی، محمد بررسی اثر رقم میوه وپیش تیمار آماده سازی بر خواص کیفی برگه زرد آلو [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • صداقت، ناصر اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • صوتی خیابانی، محمود نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • صوتی خیابانی، محمود بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • صوتی خیابانی، محمود بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

ض

ط

ع

  • عباس زادگان، مرتضی کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • عدالتیان دوم، محمد رضا شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • عربشاهی دلویی، سعیده ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • عرب‌عامریان، فاطمه پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • علیجانی، صادق تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • عمادی، باقر بررسی برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی خربزه قصری [دوره 9، شماره 2، 1392]

غ

  • غیاثی، حسن طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

ف

  • فرحناکی، عسگر بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • فرهوش، رضا بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) [دوره 9، شماره 1، 1392]

ق

  • قادری قهفرخی، مریم ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • قاسم تبار، الناز بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • قدس ولی، علیرضا پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • قراچه، محمد حسین بررسی برخی تغییرات پس از مرگ در ماهی سفید(Rutilus frisii kutum, Kamensky) صید شده به دو روش صید گوشگیر و پره [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • قربانی، محمد تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • قنبرزاده، بابک نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • قنبرزاده، بابک بررسی اثر کنسانتره پروتئین آب پنیر، کازئینات سدیم و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی های رئولوژیکی نوسانی و حسی سس سالاد بدون تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • قنبرزاده، بابک بهینه سازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوۀ «به» فرآیند شده با پوشش های پلی ساکاریدی فعال [دوره 9، شماره 2، 1392]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • کدخدایی، رسول بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • کدخدایی، رسول بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • کرامت، جواد بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • کریمی، مهدی کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • کسائی، رضا مطالعه خواص مختلف لایه های نازک تشکیل شده از نشاسته واکسی ذرت - اسید سیتریک و نشاسته - متیل سلولز برای پوشش مواد غذایی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • کلانتری، داود تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت [دوره 9، شماره 1، 1392]

گ

  • گچ پزیان، عسل تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • گلی، امیرحسین بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • گلی، امیرحسین بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

م

  • محبی، محبت مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • محبی، محبت مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • محبی، محبت بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • محبی، محبت بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مختاریان، محسن بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی پرتقال با روش سطح پاسخ و تخمین پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مختاریان، محسن پایش فرآیند مالتسازی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مرتضوی، سید علی مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • مرتضوی، سید علی شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • مرتضوی، سید علی بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مرتضوی، سید علی کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تأثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی‌شده با سویا [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مردانی قهفرخی، ویدا ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره های فنولی گل گیاه گل مغربی (Oenothera biennis L.) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • مصباحی، غلامرضا بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مقصودلو، یحیی طراحی و بهینه‌یابی سامانه رنگ‌سنجی نرم‌افزاری مواد غذایی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مقصودلو، یحیی بررسی اثر پیش‌تیمار ترکیبی اسمز -فراصوت روی خشک‎شدن ورقه‎های کیوی [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • مقصودلو، یحیی تأثیر سطح تماس با اتمسفر و دو دمای معمول نگهداری بر پایداری اکسایشی مغز گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • ملائکه نیکوئی، بیژن بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • مهربان سنگ آتش، معصومه مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • موحد، سارا بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و ارگانولپتیکی نان‌های تست حاوی آرد موز [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • موسوی، سید محمود بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • مولوی، هومان بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 3، 1392]

ن

  • نصیرپور، علی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شیر-آب‌انار در طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • نصیری محلاتی، مهدی اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی [دوره 9، شماره 3، 1392]

  • نعمتی، محبوب تولید ماست غنی‌سازی‌شده با پودر گردو [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • نوربخش، ریحانه مطالعه آلودگی کشمش‌های تولیدی در استان خراسان رضوی به قارچ‌های مولد آفلاتوکسین [دوره 9، شماره 1، 1392]

  • نیاکوثری، مهرداد The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]

و

  • واحدی، نفیسه بهینه‌سازی فرمولاسیون کره کم‌چرب بر اساس ویژگی‌های حسی به‌روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • واعظ زاده، سارا استخراج و اندازه گیری آفت کش ها در نمونه های عسل با استفاده از استخراج مایع – مایع هموژن و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • وریدی، مهدی مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • وریدی، مهدی مطالعه اثر اسید سیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف-زایی پوره ی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • وریدی، مهدی بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) [دوره 9، شماره 3، 1392]

ه

  • هاشمی، مجید شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • همیشه کار، حامد نانوکمپلکس کازئینات ـ پکتین: بررسی طیف سنجی فروسرخ، مورفولوژی، ویژگی های فیزیکی و رفتار جریانی پایا [دوره 9، شماره 1، 1392]

ی

  • یاورمنش، مسعود شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات [دوره 9، شماره 2، 1392]

  • یاورمنش، مسعود بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولیدکننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ [دوره 9، شماره 4، 1392]

  • یوسفی، علیرضا The Kinetics of Forced Convective Air-drying of Papaya (Carica papaya L.) Slices Pretreated in Osmotic Solution [دوره 9، شماره 3، 1392]